O nama

Ulla Popken

Sve je započelo u Njemačkoj još davne 1880. godine, u gradu Hamelnu na rijeci Weser, kada je Johan Popken osnovao Tvornicu tekstila Popken.

Slijedeći obiteljsku tradiciju, novi naraštaji obitelji Popken pobrinuli su se da Ulla Popken postane najpoznatija svjetska modna marka odjeće za osobe punijeg stasa.

 

Zašto baš Ulla?

Zato što će Vam Ulla pružiti taj jedinstveni osjećaj da ljepota ne poznaje veličinu.

Zato što ćete s Ullom napokon upoznati modu koja je stvorena baš za Vas i koja sjajno pristaje upravo Vama.

Zato što će Vas Ulla baš svaki mjesec ugodno iznenaditi svojom novom, pomno odabranom i kvalitetno izrađenom kolekcijom.

Jer već  gotovo 135 godina, više od 2.000 zaposlenika, na više od 300 prodajnih mjesta svakodnevno brine da Ullu prilagode upravo Vama!

Iznimno bogata modna kolekcija vrhunske kvalitete, cjenovno prihvatljiva, uz Vas i za Vas u svim životnim prilikama! Budite lijepo i trendi odjevene, osjećajte se ugodno i opušteno. Jednostavno uživajte s Vašom prijateljicom Ullom....

 

Ulline kolekcije

Modne linije Ulle Popken nude široki raspon veličina - od 42 do 60 za žene i do čak 7XL za muškarce.

Pomno osmišljeni krojevi i posebno odabrani materijali (prvenstveno elastin koji omogućuje dobro oblikovanje tijela i ugodan osjećaj nošenja) odlika su svake kolekcije Ulle Popken. Moderne boje, trendi uzorci i klasične kombinacije koje nikad ne izlaze iz mode čine Ullu Vašom najdražom saveznicom!

Ulla je s Vama u svakodnevnim bezbrižnim trenucima kroz modne linije Modern WomanSport,  besprijekorno Vas prati u svim poslovnim izazovima, a Selection modna linija za posebne prilike zasigurno će Vas ostaviti bez daha! Tu je i kolekcija donjeg rublja i kupaćih kostima Dessous.

Ne zaboravite nezaobilazne modne dodatke koji su začin svakoj odjevnoj kombinaciji – nakit, marame, torbe, šalovi, kape...

 

p>Ulla u Hrvatskoj!

Svjetska modna marka Ulla Popken za žene i Johan Popken za muškarce, dostupna je u Hrvatskoj i to na dva prodajna mjesta:

Avenue Mall Zagreb:    +385 (1) 6522 - 312

 

Avenue Mall Osijek:     +385 (31) 298 - 414

 

Tower centar Rijeka:     +385 (51) 550 - 879

 

City Centar One Split:     +385 (21) 812 - 669

 

 

Za sva Vaša pitanja, kao i sugestije i nedoumice slobodno nas kontaktirajte na mail adresu:  info@ullapopken-croatia.hr 

 

Vaša Ulla Popken