UVJETI POSLOVANJA

Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (N.N.41/2014.), glava III. – Sklapanje ugovora izvan poslovnih prostorija i ugovora na daljinu, od članka 57. do članka 79.

Opći uvjeti

Trgovac 
Trgovac je Ulla stil d.o.o., Avenija Dubrovnik 16, Zagreb, koja posluje pod trgovačkim imenom Ulla Popken.

Kupac 
Kupac robe je posjetitelj Ulla Popken web shopa koji odabere barem jedan proizvod, pošalje upit/narudžbu pa proizvod plati pouzećem (isključivo gotovinom prilikom dostave).

Slike i opisi 
Slike i opisi pojedinih proizvoda dobiveni su od proizvođača/dobavljača ili preuzeti s interneta i ne moraju nužno biti identični. Djelatnici web shopa nastoje što točnije navesti karakteristike proizvoda. Zadržavamo pravo pogreške u opisu i slikama proizvoda. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave!

Putem web shopa www.ullapopken-croatia.hr kupcu je omogućena kupnja dijela asortimana proizvoda koji se nalaze na stranicama trgovca. 
Cijene su s PDV-om. 
Valuta je hrvatska kuna (HRK). 
Trgovac se obavezuje održavati web sjedište u skladu s dobrom ekonomskom praksom i u maniri dobrog gospodarstvenika, te nije odgovoran za kvalitetu internetske veze kojom kupac pristupa web sjedištu trgovca. 
Istaknute redovne i akcijske cijene vrijede kako za kupnju putem interneta, tako i za kupnju u trgovini.