Prugice, cvjetni motivi, boje i navy style!

8. ožujka 2018.

Iako zvuči kao već viđeni film, dizajneri Ulle Popken svake nas sezone iznenade novim paletama boja, tkaninama, krojevima i modelima prilagođenim ženstvenim oblinama!

 

Nova proljetna plus size kolekcija tako obiluje prugicama, cvjetnim motivima i živim bojama, a tu je i vječni navy style obojan dominantnom crvenom, bijelom i plavom.

Ulla Popken moda za punije inspirirat će vas zanimljivim kombinacijama, koje ćete zasigurno rado nositi i ovog proljeća! Vidimo se u Rijeci, Splitu, Osijeku i Zagrebu!

Ostavite komentar
Komentari
10.3.2018. 8:08
Samo naprijed i dalje Ulla!

Super sve izgleda!! u ovoj ludnici kineskih brojeva i ponude za izuzetno mrsave zene,jedina svijetla tocka je Ulla Popken za nas punije...

11.3.2018. 17:07
velika pohvla spas za nas ajme meni kakve smo

sve super lipe moje nešto što "debelim" osobama  bude kao slamka spasa još pogotovo  onima koji žive negdje na jugu Hrvatske  (kako ono kažu što južnije to tužnije) samo da i mi u neretvi imamo tako nešto kod nas se otvara a brate i zatvara a sve ćirići prištići sve 34 pa do 38, a što za ove ostale nažalost žalosno.  bila sam u zagrebu u bolnici i pobjegla sam da kod vas neštokupim i desilo se da sam kupila dosta i to na rate  sa amerikanom, pa me interesira ako nešto naručim preko  interneta dali mogu na rate  na amerikan makar do 10 rata jer kod nas nema ništa da možemo nešto kupiti sve mali brojevi a meni sada treba dosta robe  kupila bi malo više  pa vas molim na 10 rata na amerikan i interesira me ova plava tunika  sa više slojeva koja je cijena sve pohvale  molim pomozite i za nas  koji nemamo iz bora odgovorite  mi ako može na meil zdravka.nm@gmail.com

17.3.2018. 7:53
Modeli Ullapopken

Prekrasni  novi modeli. Boje , veličine, i veliki izbor koji može udovoljiti svakoj ženi.  Obavezno  posječujem i kupujem prekrasne modele Ullapopken.

19.3.2018. 15:54
pohvala

Vaš sam kupac već godinama, otkako se otvorila prodavaonica u Zagrebu.Obožavam ovaj bgrend, ima li većeg gušta za Popunjene nego kad iz kabive zamole prodavačicu "imate li možda manji broj, molim "?
To ti nitko ne može platiti, neprocijenjivo!!
Šalu na stranu, OBOŽAVAM ovaj brend. Kvaliteta tkanina, pogotovo pamučnih je neupitna, boje su žive, krojevi - uvijek nađ
em što mi treba. Sve ove godine se oblačim kod vas , 90% moje garderobe je Ulla Popkin. Preporučila sam Vašu modnu tvrtku velikom broju kolegica i poznatih, pogotovo kad vidim da je malo jače konstrukcije i "ugurana"u mali broj odjeće.
Ostanite na našem terenu, nastavite imati žive boje i moderrne krojeve, jer i mi debele volimo lijepu ,"živu" odjeću, modernih krojeve, neovisno o našim godinama.
Nabavite za lijeto klasične bermude iznad koljena, samo Vam to još fali., pustite 3/4 duljinu, ona rijetko kome baš dobro stoji, presiječe figuru, klasične bermude 2 prsta iznad koljena pašu svima, još da je lagani lovački  ili military look
Volim Vas
Vaša vjerna potošačica