Ulla Popken stigla i u Rijeku!

23. svibnja 2017.

Nakon Zagreba i Osijeka, najpoznatiji europski fashion brand za punije stigao je i u Rijeku! Ulla Popken otvorila je svoja vrata 27.svibnja 2017. u Tower centru (2.kat) predstavljajući novitete iz kolekcije proljeće/ljeto. Zahvaljujući različitim linijama Ulle Popken (Selection, Modern Woman, Pure i Sport) svaka žena punijeg stasa može pronaći nešto za sebe. Modne linije nude široki raspon veličina - od 42 do 60 za žene i do čak 7XL za muškarce, kroz liniju Johann Popken.

Ulla Popken moda za punije donosi vam sve fashion trendove kroz kolekcije različitih stilova i fantastičnih krojeva koji razumiju potrebe punijih žena. Posebna pažnja posvećuje se i odabiru materijala - većinom se koriste prozračni materijali koji osiguravaju udobnost i koji sadrže veći postotak elastina. Tako kreirane modne kombinacije ne kapituliraju pred oblinama, već daju mogućnost isticanja istih.

Uz Ullu Popken budite u trendu u svakoj prilici, naglasite ono najljepše i prikrijte pokoji nedostatak uz male modne trikove. Posjetite Ulla Popken fashion trgovine u Avenue Mallu Zagreb, Mallu Osijek i Tower centru Rijeka i odaberite modu u kojoj ćete se osjećati zadovoljno i sretno!

Ulla Popken moda za punije - jer ljepota ne poznaje veličinu.....