NASLOVNA   O NAMA    KONTAKT    TRGOVINE    SOCIAL

 

7 lakih komada bez kojih nećete moći ni ovog ljeta

Neki su outfiti klasika bez kojih je nezamislivo bilo koje ljeto, no svaka sezona donosi neke nove ideje da bismo bile što ljepše i atraktivnije odjevene. Udobnost i pametne krojeve prilagođene punijim ženama posebno ne naglašavamo, jer to se kod Ulla Popken kolekcija jednostavno podrazumijeva. Ova je godina po mnogo čemu drukčija od ranijih, no naša želja da budemo sređene i u trendu uvijek je tu. Zato otkrijte 7 lakih komada za žene s oblinama, za nezaboravno modno ljeto 2020.!

Haljine 

 Moda se često mijenja i donosi nove trendove, no haljine ostaju najbolje saveznice punijim ženama. One mogu biti kratke, duge, jednobojne, šarene, pamučne, lanene, viskozne. Najvažnije je da se ne gužvaju previše i naravno, da nam dobro pristaju. Obzirom da zauzimaju malo mjesta u kuferu, uvijek ih ponesemo preko nekoliko. I ruku na srce, u njima provedemo najveći dio ljetovanja. Haljine za punije Ulle Popken kreirane su tako da ih možete višestruko kombinirati - i za dan na plaži u natikačama i za večernju šetnju u špagericama punih peta. Idealne su i za posao, a ako radite u uredu ili vaš poslovni dress code to zahtijeva, preporuka je da ipak imaju manje (kraće) rukave. 

Ulla Popken poslovna moda za punije, haljina iz kolekcije Selection, ljeto 2020.

 

Ulla Popken moda za punije, haljina za plažu, kolekcija ljeto 2020.

 


Ulla Popken moda za punije, haljina za plažu, kolekcija ljeto 2020.

 

Lanene bluze i lanene hlače

Lan je prirodni materijal koji je sinonim prozračnosti i udobnosti i uvijek nas asocira na ljeto. Gotovo da nema žene koja u svom ormaru nema bijelu lanenu košuljutuniku ili bluzulanene hlače klasičnog, ravnog kroja. Lan volimo jer se u lanenoj odjeći manje znojimo, što je posebno važno punijim ženama. Nježan je prema koži, a visoke temperature ne mijenjaju mu boju. Ove sezone počastite se nekim od preudobnih komada od lana iz kolekcije Selection, koja je sinonim vrhunske kvalitete i besprijekornog stila. Obzirom da je lan čvršći materijal, u ponudi Ulle Popken lanene su hlače ravnog kroja koje lijepo padaju i optički produžuju noge. Nižim ženama preporučujemo da ih kombiniraju sa sandalama povišenih potpetica, a visoke sretnice mogu ih kombinirati i sa sandalama niskih potplata.

Ulla Popken poslovna moda za punije, lanene hlače i tunika iz kolekcije Selection, ljeto 2020.

Ulla Popken poslovna moda za punije, lanena tunika iz kolekcije Selection, ljeto 2020.

Ulla Popken poslovna moda za punije, lanene hlače iz kolekcije Selection, ljeto 2020.

Ulla Popken moda za punije, lanena tunika, kolekcija ljeto 2020.

Prozračne tunike

Punije žene koje su visoke i jačih nogu rado nose duže tunike, dok će nižim ženama punijeg stasa bolje pristajati kraći modeli. Prvi izbor ljeti svakako su lepršave jednobojne tunike svjetlijih nijansi, koje će lijepo naglasiti preplanulu put. Trend živih boja i uzoraka na tunikama prisutan je već neko vrijeme – lako se kombiniraju s jednobojnim hlačama ili trapericama i podižu svaki outfit. Ovog je ljeta gotovo sve dozvoljeno, no najčešće se nose tunike koje su kombinacija plavih, zelenih te bež nijansi.

Ulla Popken moda za punije tunika iz kolekcije Selection, ljeto 2020.

Ulla Popken moda za punije tunika iz kolekcije Selection ljeto 2020.

Ulla Popken moda za punije tunika iz kolekcije Selection, ljeto 2020.

 

Pamučne majice i duge suknje

Kad stignu prave ljetne vrućine, nema nama do pamuka!  Obožavamo ga zbog njegove udobnosti, a sve češće se bira odjeća izrađena od organski uzgojenog pamuka. Pamučna odjeća lako se pere, dugo traje, u njoj se manje znoji. Njegovo veličanstvo pamuk (uz lan) zasluženo je na tronu materijala koje najradije biramo ljeti. U ovogodišnjoj ponudi Ulle Popken majice se izvrsno nadopunjuju sa super udobnim i laganim dugim suknjama iz kolekcije Studio Untold. Duge suknje dobro pristaju punijim ženama jer izdužuju figuru, posebno ako su tu pruge koje će još pojačati dojam i učiniti vas optički višima. Ne može pogriješiti ni sa jednobojnim suknjama, koje lijepo i ravno padaju, diskretno prateći liniju tijela.

 

Ulla Popken moda za punije pamučna majica, kolekcija Studio Untold ljeto 2020.

Ulla Popken moda za punije pamučna majica, kolekcija ljeto 2020.

Ulla Popken moda za punije pamučna majica, kolekcija Studio Untold ljeto 2020.

  

Kupaći kostimi

Jednodijelni kupaći kostimi nekad su bili sinonim sportskog izgleda, a danas dolaze u krojevima koji su itekako ženstveni i glamurozni. Tu su sada različiti ukrasi koji djeluju poput nakita, a fantastični dezeni i krojevi omogućuju nam da i na plaži budemo u trendu. Kupaći kostimi Ulle Popken za punije žene izrađeni su od materijala koji će nas na ključnim mjestima fino utegnuti i dobro poduprijeti grudi. Ključno je da se brzo suše i da baš svi laskaju ženskim oblinama!

 

Ulla Popken moda za punije, jednodijelni kupaći kostim kolekcija ljeto 2020.

Ulla Popken moda za punije, jednodijelni kupaći kostim kolekcija ljeto 2020.

Ulla Popken moda za punije, jednodijelni kupaći kostim kolekcija ljeto 2020.

Ulla Popken moda za punije, jednodijelni kupaći kostim kolekcija ljeto 2020.

 

Nadamo se da ćete i ovo ljeto opušteno uživati u kolekcijama Ulla Popken mode za punije!

Ostavite komentar
Arhiv bloga