Nemate proizvoda u vašoj košarici.
Close
Pretražite
(0)
Filters
RSS

Postovi bloga od '2020' 'lipanj'

7 lakih komada bez kojih nećete moći ni ovog ljeta

Neki su outfiti klasika bez kojih je nezamislivo bilo koje ljeto, no svaka sezona donosi neke nove ideje da bismo bile što ljepše i atraktivnije odjevene. Udobnost i pametne krojeve prilagođene punijim ženama posebno ne naglašavamo, jer to se kod Ulla Popken kolekcija jednostavno podrazumijeva. Ova je godina po mnogo čemu drukčija od ranijih, no naša želja da budemo sređene i u trendu uvijek je tu. Zato otkrijte 7 lakih komada za žene s oblinama, za nezaboravno modno ljeto 2020.!

Haljine 

 Mod...

Prepustite se čaroliji nove ljetne kolekcije Ulle Popken

Iako ove godine vjerojatno nećemo doživjeti ljeto u punom sjaju, to ipak nije razlog da maksimalno ne uživamo u modnoj čaroliji koju nam donosi nova ljetna kolekcija Ulla Popken mode za punije! Uz puno plave, bijele, tirkizne i različitih nijansi krem boje, tu je i mnoštvo divnih ljetnih haljina koje ćete željeti nositi od sumraka do zore.

Stotinu lica ljetnih plus size haljinica

Haljine volimo nositi sva 4 godišnja doba, a ljeto kao da je stvoreno da se ne skidamo iz njih. Uže, šire, leprša...

Uskladite vlastiti stil i poslovni dress code za besprijekorni izgled na poslu

Pitanje koje svakog jutra većina žena sebi postavlja jest što odijenuti za posao, a izbor najčešće dulje traje jer je potrebno odabrati one kombinacije koje će biti u skladu s našim poslovnim okruženjem. Naravno, niti je svaki posao isti niti ćemo se u različitim prilikama isto odijenuti, no postoje neka opća pravila kojih bismo se pri odabiru ipak trebale pridržavati. Vrlo izazovan način odijevanja, previše opušten stil, japanke i vruće hlačice za većinu radnih mijesta neće biti prikladan odabi...

Pametnim izborom plus size kupaćeg kostima do trendi izgleda na plaži

Ovogodišnja kolekcija kupaćih kostima Ulla Popken mode za punije donosi prekrasne modele za punije žene, u kojima ćete moći opušteno uživati i ovog ljeta. Uz klasične modele jednodijelnih kupaćih kostima, tu su i modeli atraktivnog printa, živih boja, neobičnih detalja i pametnih krojeva. Svi modeli kupaćih kostima Ulle Popken prilagođeni su plus size figuri, tako da će naglasiti obline i pametno prikriti kritične točke te vam pomoći da se osjećate bolje i budete u trendu.

 

Trendi uzorci za...

Close