Besplatna dostava za iznos iznad 79,99 €
Personal menu
Pretraga

O nama

Moda za punije, Ulla Popken


 

Popekn fashion group

Popken Fashion Group je međunarodno vodeća obiteljska modna tvrtka specijalizirana za modu plus size. Zbirka od  četiri brenda Ulla Popken, GINA LAURA, Studio Untold i JP1880 prodaju se u približno 450 trgovina, kao i putem naših internetskih trgovina s 3.000 zaposlenika u više od 30 zemalja. U Hrvatskoj je Popken fashion group prisutna od prosinca 2011.godine.

Rano smo shvatili da vrhunska moda nije samo za prosječne ljude. Naša želja za sofisticiranom modom izvan klasičnih veličina modela dovela nas je do razvoja posla, koji je u to vrijeme bio nezapamćen. Danas su kolekcije naša četiri brenda poznate po svojoj velikoj modnoj privlačnosti, savršenom kroju, osjećaju za trendove, najvišoj kvaliteti i vrijednosti za novac.

Popken Fashion Group objedinjuje brendove Ulla Popken, GINA LAURA, Studio Untold i JP1880 sve pod jednim krovom. Vertikalna poslovna struktura, koja je stalno rasla tijekom mnogih godina udružena s našim vještim znanjem o modi i pravilnim krojevima, inovativnim duhom, oštrim osjećajem za trendove i dostupnošću kupcima, stvara idealnu osnovu za budući uspjeh.


 

Ulla Popken - Moda za punije žene, Plus size odjeća veliki brojevi

Naša misija

Svatko ima pravo osjećati se fantastično, bez obzira na površne standarde ljepote i tradicionalne veličine. Uostalom, prava ljepota i pravi stil u konačnici su pitanje stava. A moda je samo sredstvo izražavanja prema vanjskom svijetu. Dopuštamo ženama i muškarcima da se personificiraju onako kako žele. Beskompromisni, moderni i svjesni stila.

Naša vizija

U Popken Fashion Group ništa ne prepuštamo slučaju. Zato ćete na licu mjesta pronaći sve relevantne funkcije i stručnjake. Od dizajna do nabave i proizvodnje preko logistike do marketinga i prodaje, svi naši stručnjaci rade ruku pod ruku. Na taj način možemo jamčiti da naši proizvodi zadovoljavaju zahtjeve i želje naših kupaca, da su svi naši proizvodi dostupni na svim našim kanalima u bilo kojem trenutku, a očekivanja naših kupaca ispunjena u svakoj točki njihovog kupovnog iskustva.


 

Naši brendovi

 

Ulla Popken

Ulla Popken - Moda za punije žene, Plus size odjeća veliki brojevi

 

Ulla Popken brend je moda vrhunske kvalitete za moćne žene s vlastitim umom, koje slijede svoj ukus - o tome govori Ulla Popken. Stilu su najvažnije  mekane tkanine, moderni krojevi savršenog kroja, inovativni materijali i moderne boje te uzorci. Stilu nije bitna veličina.

To je moda za svaku priliku .Svaki mjesec nova linija nudi svakodnevnu modnu, poslovnu i večernju odjeću, funkcionalnu sportsku odjeću, kupaće kostime, razigrano donje rublje i modne dodatke.  Ulla Popken ima savršenu odjeću za svaki stil i svaku priliku u veličinama od 42+ do 60+. Naše poslovnice u Zagrebu ( Avenue Mall ) i Dubravi ( Supernova Garden Mall) , Osijeku ( Mall Osijek), Rijeci ( Tower Center Rijeka) i Splitu ( City Center One) te web trgovina www.ullapopken-croatia.hr svaki mjesec na hrvatsko tržište donose novitete Ulla Popken mode.

 

JP1880

JP1880 - Moda za punije muškarce, Plus size odjeća veliki brojevi

JP1880 brend za muškarce nudi linije po mjeri. Svaki mjesec izlazi nova linija moderne muške odjeće. Cijeli raspon od modernog casual izgleda do osnovnih i elegantnih poslovnih odijeva. Svi odjevni predmeti JP1880 mogu se kombinirati na mnogo načina. Kao rezultat, možete kreirati nove savršene kombinacije  iz široke palete jakni, košulja i hlača s vremena na vrijeme. Linije su nadopunjene širokim spektrom dodataka i donjeg rublja. Veličine koje nudimo su od L do 8XL.

JP1880 brend za muškarce dostupan je u našoj internetskoj trgovini  www.ullapopken-croatia.hr te u našim poslovnicama u Zagrebu ( Avenue Mall ) i Dubravi ( Supernova Garden Mall), Osijeku ( Mall Osijek), Rijeci ( Tower Center Rijeka) i Splitu ( City Center One).

 

Studio Untold

Studio Untold - moda za punije djevojke, Plus Size odjeća veliki brojevi

Studio Untold je naš brend za mlade žene i one koji se tako osjećaju. Od trapera s rubovima i prevelikim komadima, preko slatkih haljina i ležernih bluza, do nezaobilaznih modnih komada – svaki mjesec Studio Untold donosi nove kolekcije koje vole mlade dame.

Studio Untold stvara  mlad i kreativan tim. Naše srce kuca za najnovije trendove i raznolikost modne industrije. Inspiriran kulturom, uličnim stilovima i modnim pistama modnih metropola. Modu činimo poželjnom neovisnom o veličinama haljina. Moda koju volimo, koju volimo nositi, kojom se možemo izraziti – samouvjereno i uvijek aktualno. Za mlade i mlade u srcu, modno osviještene cure sa oblinama.

Studio Untold kolekcije možete pronaći u našim poslovnicama u Zagrebu ( Avenue Mall ) i Dubravi ( Supernova Garden Mall), Osijeku ( Mall Osijek ), Rijeci ( Tower Center Rijeka ) i Splitu ( City Center One ) te u web trgovini www.ullapopken-croatia.hr .

 

Poslovnice:

- Webshop

 

Za sva Vaša pitanja, sugestije i nedoumice obratite nam se na: info@ullapopken-croatia.hr.
Vrlo rado ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku!
Vaš Ulla Popken tim