Sezona vjenčanja, krštenja i krizme je pred vratima – donosimo vam nekoliko modnih prijedloga

Proljeće nam je već pokucalo na vrata zajedno sa sunčanijim i dužim danima – a s njima dolaze i svečanosti poput krštenja, pričesti, krizme i vjenčanja. I iako vjerujemo kako svi volimo sezonu formalnih i neformalnih druženja, moramo priznati kako nam nerijetko zadaju i glavobolju – jer opet ne znamo što obući. Jeste li se ikada pronašli u situaciji kako želite izgledati profinjeno, no ne želite kupovati odjevni komad kojeg ćete moći nositi još svega par puta u životu? Ukoliko jeste (a znamo da jeste, jer tko nije?), čitajte dalje jer vam donosimo odlične modne prijedloge u kojima ćete moći zasjajiti na svečanosti, ali i koji dan kasnije na poslu ili u šetnji gradom.

Eksplozija boja

Bilo da ste kuma ili gošća na krstitkama, pričesti ili krizmi, svečaniji model hlača u upečatljivoj ljubičastoj odlično će pasati uz Selection košulju s cvjetnim uzrokom.

Haljina kao vječni klasik

Klasika uvijek dobro prolazi, posebno kada govorimo o klasiku poput čipkane haljine! Zbog njene jednostavnosti, možete ju upotpuniti komadom nakita i cipelama u boji, a možete dodati i srebrne detalje kako biste ublažili kombinaciju. Svakako preporučamo i laganu jaknicu koja će poslužiti za prekrivanje ramena, a koju ćete lako skinuti kada vam postane prevruće.

Lagana haljina

Ako ste u potrazi za komadom odjeće u kojem lako možete izgledati kao diva, a koju lako možete iskoristiti i za šetnju gradom vikenda – imamo rješenje u obliku prekrasne haljine u tamnijim tonovima s motivom.

Cvjetni motivi

Cvjetni motiv nezaobilazni je detalj svake svečanosti, a ovakav model haljina nosiv je i u drugim prilikama poput poslovnih ili onih opuštenijih. Na njih možete nositi i cipele na petu, ali pasati će i ravne tenisice i balerinke kada se umorite. Lagane su i vrlo udobne, kao stvorene za toplije večeri koje nam stižu.

Zelena kao hit boja ove sezone

Zelena se posljednjih par sezona polako uvlači u naše ormare, no ove sezone je napokon na tronu najpoželjnije boje! Zato smo iskombinirali jednu klasičnu i vrlo profinjenu kombinaciju s plavom bluzom i zelenim hlačama koje ćete i kao zasebne artikle moći nositi u puno drugih kombinacija i prilika.

Štogod obukli, imajte na umu da je najvažnije da se vi osjećate ugodno i da se na kraju dobro zabavite. :) Imate li favorita među našim prijedlozima?

Oddajte svoj komentar
Close