Donosimo 7 odjevnih kombinacija za 7 dana u tjednu

Donosimo 7 odjevnih kombinacija za 7 dana u tjednu

Ponedjeljak ujutro. Sat pokazuje 06:30 sati. Radni tjedan počinje, a vi stojite pred ormarom i vrijeme predviđeno za doručak i pijenje najdraže crne tekućine trošite na razbijanje glave što obući. Poznato? Ako ste kimnuli glavom, čitajte dalje jer donosimo naših 7 prijedloga za odjevne kombinacije za svaki dan u tjednu.

Ponedjeljak

Po jutru se dan poznaje, a po ponedjeljku cijeli tjedan – tako bar kažu! Zato danas biramo nešto odvažniju kombinaciju, a i računamo na to da smo odmorni od vikenda i probudili smo se na prvi alarm pa imamo nešto vremena za uređivanje.

Utorak

Vani je još uvijek oblačno i sivo, stoga je slojevito oblačenje najbolji izbor! No, kako bi ipak bili spremni za sve sastanke koji nas danas očekuju, odlučujemo se za upečatljivo odijelo koje baš nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Srijeda

Sredinu tjedna označavamo jednim uvijek prolaznom klasikom! Nekad je manje više, a cijelu naizgled jednostavnu kombinaciju uvijek možete podići efektnim komadom nakita i kardiganom u hit bojama koje će se nositi ovog proljeća.

Četvrtak

Četvrtak je mali petak, zar ne? Poslije posla planiramo u šetnju gradom s prijateljicama stoga biramo kombinaciju u kojoj ćemo se osjećati udobno baš cijeli dan.

Petak

Miris vikenda je u zraku i sve je nekako lakše. Zato se odlučujemo na ležerniju kombinaciju koju ćemo podići kaputićem u hit narančastoj boji.

Subota

Subotu provodimo u druženju i šetnji parkom s prijateljicom pa prije svega biramo udobnost, ali naravno da pritom ne zanemarujemo niti dobar izgled.

Nedjelja

Nedjelju provodimo u udobnosti doma uz fini ručak s obitelji i opuštanje nakon, i ne pristajemo na ništa manje!

Pišite nam kako vam se sviđaju naše odjevne kombinacije za tjedan pred nama!

Ostavite komentar
Close