Ovog ljeta se osjećajte dobro u svojoj koži uz Ulline kombinacije!

Ovog ljeta se osjećajte dobro u svojoj koži uz Ulline kombinacije!

Kažu da je samopouzdanje ključ. No, to nekada zvuči puno lakše i jednostavnije u teoriji nego u praksi. Žene se posebno nalaze pod otežanim okolnostima jer se na njih konstantno vrši pritisak, ponajviše putem medija i društvenih mreža.

Kao kompanija koja se već više od 10 godina nalazi u modnom biznisu koji je specifičan za odijevanje punijih osoba, nerijetko čujemo svakojake komentare – i to komentare koje žene upućuju, ne drugima, već samima sebi! Vjerujte nam, nekada ostanemo zaprepašteni što žene misle o samima sebi, umjesto da se poštuju, njeguju i vole.

A zašto? Zbog 5, 10, 15 kilograma viška. Mržnja nikada nije opravdana, a posebno zbog tako banalne stvari.  Upravo smo zato odlučili napisati nekoliko riječi na tu temu, a posebice zato što su nam stigli ljetni mjeseci u kojima se žene pojačano skrivaju i kuhaju pod slojevima odjeće, pod izlikom da ''njihove noge nitko ne želi gledati'', umjesto da se osjećaju poželjno.

Dobra vijest je ta da je zato vaša Ulla tu! Kroz nekoliko prijedloga kombinacija pokazati ćemo vam da ovog ljeta MOŽETE i TREBATE nositi štogod vam srce poželi i pritom se osjećati samouvjereno!


Jedna od kombinacija za koju smo sigurni da ćete poželjeti provesti cijelo ljeto je upravo ovaj kompletić koji se sastoji od hlača i bluze u cvjetnom uzroku. Oba dijela toliko su lagana i mekana da, iako dosta pokrivaju, neće uzrokovati (dodatni) toplinski val.

Opće je poznato da u vrućim ljetnim mjesecima osvježenje, osim u moru, tražimo i u prirodi. Ukoliko niste tip od trenirke i sportske robe, predlažemo laganu pamučnu haljinicu u kojoj ćete se osjećati slobodno i nesputano. A svakako na ruku ide i što ste sa ovakvom modnom kombinacijom odmah spremni i za ručak nakon dana provedenog u šumi. 😊

Ukoliko ste pozvani na ljetno vjenčanje, krštenje ili kakvu drugu prigodu i u potrazi ste za haljinom koja će biti svečana, pristojne dužine, a istovremeno nosiva i kasnije na svakodnevne obaveze – imamo rješenje u obliku prekrasne haljine u plavim nijansama. Haljina vas zbog iznimno zahvalnog kroja neće nigdje stiskati i sigurni smo da ćete se u njoj osjećati ugodno i atraktivno.

Mnoge žene zaziru od skidanja u kupaći kostim – dok nisu upoznale Ulla Popken badiće! Dolaze u raznim modelima i bojama, a krojeni su tako da vizualno naglase vaše prednosti i sakriju eventualne nedostatke. Također, pametno ih je kombinirati uz kaftan ili pareo – tako da u njima možete provesti cijeli dan na plaži.
Osim nezaobilaznih badića, tu su i ljetne haljine bez kojih ne možemo zamisliti ljeto. I neka vam ni ne padne na pamet sakrivati se ispod najlonki! Naše haljine možete nositi ponosno i biti samopouzdani kakvi i trebate biti.

Nadamo se da ćete u ovim prijedlozima pronaći onaj idealan za sebe i da ćete ljeto 2022. pamtiti samo po lijepim osjećajima i uspomenama, a ne po tome kakve su vam noge, ruke ili neki treći dio tijela.

Voli vas vaša Ulla!

Ostavite komentar
Close