5 provjerenih prijedloga za ostvarivanje svjesne kupovine

5 provjerenih prijedloga za ostvarivanje svjesne kupovine

Posljednjih godina često možemo čuti za pojam svjesna potrošnja. Nije ni čudo, kada su potrošači u sve većoj mjeri svjesni koliko dobra donosi težnja ka pametnijoj i kvalitetnijoj kupovini općenito, a posebice odjeće.

Potrošači sve češće biraju odjeću na ne kompulzivan način te im je, promišljajući o komadu odjeće, važno da ispunjava nekoliko stavki poput kvalitete, mogućnosti višegodišnjeg nošenja te dizajna koji će tome odgovarati i biti in i za nekoliko godina.

Grupacija Ulla Popken uvijek se trudi razmišljati unaprijed te svojim kupcima ponuditi prije svega kvalitetne materijale te prepoznatljiv dizajn koji može lako i jednostavno kombinirati s ostalim klasičnim modelima i na taj način nositi desetljećima. Samim time, naši kupci postaju ambasadori svjesne potrošnje, a da toga možda nisu ni svjesni.

Ukoliko Vam nedostaje još onih nekoliko glavnih odjevnih komada kako bi obnovili zimsku garderobu, a usto i težite svjesnijoj potrošnji, čitajte dalje jer Vam donosimo prijedlog IT komada za ovu sezonu, ali i brojne nadolazeće.

Kaput prekriva više od 70% Vašeg tijela – mora sadržavati lijep i kvalitetan dizajn, a poželjna je i neutralna nijansa kako bi ga mogli lako kombinirati

Kaput prekriva više od 70% Vašeg tijela - stoga birajte lijep i kvalitetan dizajn, a poželjna je i neutralna nijansa kako bi ga mogli lako kombinirati

Izvrstan primjer odjevnog komada koji spaja casual i chic te samim time postaje nosiv u više prilika

Izvrstan primjer odjevnog komada koji spaja casual i chic te samim time postaje nosiv u više prilika

Košulja nemamo nikad dovoljno u ormaru, a kako bi i imali kada ih se može skombinirati na stotinu načina

Košulja nemamo nikad dovoljno u ormaru, a kako bi i imali kada ih se može skombinirati na stotinu način

Crna haljina neizostavan je komad odjeće za bezbrižno kombiniranje jer ide na – sve!

Crna haljina neizostavan je komad odjeće za bezbrižno kombiniranje jer ide na - sve

Crne hlače klasičnog kroja, vrlo udobne i nosive svaki dan

Crne hlače klasičnog kroga, vrlo udobne i nosive svaki dan

Što je Vama važno pri kupovini odjeće? Pazite li na kvalitetnu izradu i kupujete li bezvremenske odjevne komade? Pišite nam u komentare!

Ostavite komentar
Close