Proslavite 12. rođendan Ulle Popken, najdražeg modnog rješenja kojeg biraju naše plus size dame

Proslavite 12. rođendan Ulle Popken, najdražeg modnog rješenja kojeg biraju naše plus size dame

Tijekom godine uvijek dajemo sve od sebe, trudimo se i radimo kako bi bili uspješnjiji i bolji. No, rođendan je dan kada si možemo i trebamo dati pet za sve što smo do sada postigli.

Upravo zato ćemo ovaj nadolazeći vikend provesti u slavljeničkoj atmosferi u našoj zagrebačkoj poslovnici, gdje ćemo proslaviti veliki 12. rođendan i pritom si čestitati što nam je vizija s početka, još uvijek stvarnost. Osim toga, razlog za slavlje je svakako i činjenica da postoje kupci koji još uvijek nose odjevne komade iz prve lansirane kolekcije 2011. godine, a to stvarno nije mala stvar.

Na rođendan ste, naravno, pozvani svi! Osim super atmosfere uz šampanjac i slatke zalogaje koja vas u subotu očekuje u poslovnici u Zagrebu, u poslovnicama u Rijeci, Osijeku i Splitu te u online trgovini očekuju vas i odlične promo cijene.

Ne znamo za vas, ali nama je posljednjih 11 godina uz Ulla Popken bezvremenske odjevne komade i najkvalitetnija modna rješenja za punije, proletjelo! I veselimo se svemu što donosi budućnost.

Vidimo se? 😊

Ostavite komentar
Close