Ovog prosinca zablistajte uz Ulline modne prijedloge!

Ovog prosinca zablistajte uz Ulline modne prijedloge!

Vjerujemo da tvrdnju da je svaki dan poseban ne moramo dodatno objašnjavati, no mišljenja smo kako su prosinački dani ipak čarobniji od drugih. Okićeni gradovi i kuće u njima, lampice, zamamni mirisi i naravno brojne zabave, kućna druženja s najdražima i božićni domjenci uvelike pridonose tom specijalnom osjećaju.

No, što kada sva ta brojna druženja počinju zadavati glavobolje jer je teško pronaći savršen outfit? Ulla Popken doskočila je tom problemu sa širokom ponudom stilskih opcija upravo za posebne prilike sa modelima koje ćete u ormaru zadržati cijelu godinu!

Pogledajte neke od naših prijedloga i izaberite onaj koji najviše odgovara vama i vašem stilu!

Istaknite se uz boje

Nekako je već poznato da u prosincu svi posežu za haljinama, bluzama i detaljima u crvenoj boji. No, ako vam je crvena boja preintenzivna i druge boje poput ljubičaste, bordo, plave ili bež su izvrsna alternativa.

Nepogrešiva crna

S odabirom crne haljine jednostavno ne možete pogriješiti, a služiti će vas cijelu godinu. Slobodno razbijte kombinaciju upečatljivijim nakitom i spremni ste!

Bluza + hlače

Bluza i hlače od satena ili pak komplet sa šljokicama – modeli idealni za dame koje nisu prevelike ljubiteljice haljina. Dodatan plus je svakako što ćete svaki od ovih komada moći nositi i zasebno kroz cijelu godinu stoga je ovo uistinu izvrsna modna investicija!

Zabavne šljokice

Upečatljive šljokaste tunike ili haljine pomoći će da, neovisno o kojoj prigodi se radi, svi pogledi budu usmjereni u vas, a zbog svojih detalja jednostavno ih kombinirajte s crnim hlačama ili najlonkama, ukoliko ste izabrali haljinu.

Nadamo se da su vam se naši prijedlozi svidjeli, no štogod odabrali i kakva god vas druženja očekuju u prosincu želimo vam – dobru zabavu!

Ostavite komentar
Close