Besplatna dostava za iznos iznad 79,99 € !
Personal menu
Pretraga

Ulovite ritam ljeta uz modu za punije!

Ulovite ritam ljeta uz modu za punije!

Poanta ljetnih mjeseci je odmoriti glavu i tijelo, i zapravo ne brinuti previše. S time na umu, kreirana je i Ulla Popken ljetna kolekcija koja će vas pratiti kroz sve segmente toplih dana, od jutra do mraka i učiniti da vam ovog ljeta odabir modnih kombinacija ne bude teret. Bilo da sunčanu sezonu provodite u gradu, na godišnjem odmoru ili možda u uredu – Ulla Popken ima prijedloge za baš svaku situaciju!

 

Spremni za plažu

Ukoliko ste među onim sretnicama koje gradski asfalt planiraju zamijeniti šumom morskih valova, onda sigurno znate da na taj put ne možete krenuti bez kvalitetnog kupaćeg kostima. Ili dva. 😊 Ulla Popken kupaći kostimi kreirani su po mjeri vaših oblina, iznimno su kvalitetni i krojeni tako da sve čvrsto drže na svom mjestu čime vama osiguravaju bezbrižnost i ostavljaju vrijeme za uživanje u morskim aktivnostima.

Ukoliko kupanje u moru radije mijenjate za kavu ili koktel u hladu, opskrbite se pareom ili kaftanom kojeg samo prebacite preko kupaćeg kostima – bit ćete si zahvalni kada upoznate mnoge načine na koje se mogu stilizirati.

Ljeto u gradu

Vjerujemo da će nas sve snaći sudbina gdje dio ljeta ipak provodimo u gradu, a tada je posebno važno birati laganije i prozračne materijala ispod kojih će koža disati i koji će nam ipak olakšati nedostatak morskog povjetarca. U tim trenutcima birajte hlače i bluze od lana za maksimalnu udobnost.

 

Ljetne haljine za svaku prigodu

Ulla Popken haljine odgovarati će baš svakoj ljetnoj prigodi – od odlaska u ured, šetnje gradom do šetnje uz more ili odlazak u restoran, a pritom će vam pružati maksimalnu udobnost. Dodatan plus je što vam neće zauzeti previše mjesta u koferu. 😊

Objavite svoj komentar
Samo registrirani korisnici mogu komentirati.