Moda je igra - prihvatite ju!

Moda je igra - prihvatite ju!

Jeste li se ikada probudili s osjećam kolotečine, i to one modne? Vjerujemo da nam se to svima dogodilo i to više od jedanput. Nekako primjećujemo da je taj osjećaj posebno izražen s pojavom prvih znakova proljeća kada zbog toplijih i sunčanijih dana svi više vremena provodimo vani, a manje doma i kada je osjećaj da smo 'stalno u istom' još izraženiji. No, što kada bismo vam rekli kako imamo provjerene formule i trikove za stvaranje nekoliko novih, svježih kombinacija koristeći iste modele? Čitajte dalje i slobodno ukradite naše prijedloge. 😊

Haljina na više načina

Miris proljeća je u zraku, a to znači samo jedno – haljine na sunce! A što je najbolje od svega, većinu haljina možete iskoristiti za različite prigodne popust šetnje gradom (u tom slučaju predlažemo odabir tenisica), ali i za poslovni sastanak kada će ju upotpuniti kvalitetan sako i cipele s potpeticom.

Transformacija bezvremenskim komadima

Sigurni smo da već znate da baloner uistinu paše na sve, no da balonerom možete rekreirati na desetke kombinacija možda i niste znali. 😊 Baš vam zato želimo pokazati na primjeru kako ista haljina izgleda drugačije, ovisno da li ju kombinirate s nježnim lila kardiganom i tenisicama ili balonerom i cipelama na petu. Što ćete odabrati ovisi naravno o prilici, no garantiramo da ćete se, što god odabrali, osjećati odlično.

Prugice – pokušajte im odoljeti

Zapravo, nemojte pokušavati jer stoje fantastično na svim oblicima tijela! Možete ih kombinirati uz kardigan za nešto ležerniji stil ili uz sako za one elegantnije kombinacije. Naravno, obje kombinacije super će ići i uz jednobojni t-shirt. 😊

Nadamo se da vam sviđaju naši prijedlozi i da ćete izaći iz komfor zone i jedan odjevni komad kombinirati na više načina i u različitim stilovima jer moda je igra – prihvatite ju!

Ostavite komentar
Close